Ambachtelijke producten

Na de verbouwing zijn wij ook ambachtelijk ijs gaan maken. We doen dit met biologische melk van Bio Boerderij Landleven uit Onstwedde. Tevens verwerken we de aardbeien van Meinardi op en in ons gebak.

Banketbakker met Ster

In 2016 zijn we als enige in de provincie Groningen bekroond tot banketbakker met Ster!

Ambachtelijk bakken

In onze banketbakkerij wordt al het banket nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Zo koken we nog onze gele room voor de tompoucen, we koken onze eigen vruchtenjam en mokka en gebruiken zo min mogelijk toevoegingen om een zo (h)eerlijk mogelijk product te maken.
Met liefde voor het ambacht en dat proef je!

We verkopen het brood van Echte bakker Wim Zijlema uit Veendam en zij hebben weer een deel van onze producten in de winkel te koop. We bakken zelf ook een aantal soorten brood in de weekenden. Ook is een deel van ons assortiment te vinden bij Jumbo Froukje Sloot.

De Banketbakkers in onze banketbakkerij verzorgen dagelijks een grote sortering verse producten voor u. Gebak, taartjes, snitten, sloffen, cake en koek, maar ook diverse heerlijke hartigheden behoren tot ons assortiment. Extra aandacht verdienen onze Appelkanjers, Joekels en chocoladeproducten waar we in Stadskanaal en wijde omgeving bekend om staan. Bij de bereiding van al dit heerlijks maken we gebruik van de beste grondstoffen welke op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot heerlijk kunststukjes.